Thursday, 16 March 2017

ABOUT OUR MATERIALS

Rekaan hijab  terkini by SaraAmani tersangatlah lawa,ikut trend terkini dan semudah sarung sahaja.







Untuk Polos Sara Printed ni,  just sarung sahaja. Senang kan?
Semestinya fabrik yang digunakan “iron-less”, dan material pula daripada korean moss crepe. Tudung ni WAJIB dimiliki kepada penggemar HIJABESTER
Sekiranya ada tetamu datang ke rumah ketuk pintu, just capai dan sarung sahaja dah siap, 5 saat pun tak  sampai..hihihi



Sara Camelia Printed (2 Loops) ni senang je nak pakai sebab ianya adalah 2 loops.
Material yg digunakan ialah 100% chiffon.
Kalau sebut Camelia semestinya SaraAmani lovers semua tau tentang specialnya tudung ini, jatuhan bunga di sebelah kanan of course
menyerlahkan lagi kejelitaan SaraAmani Lovers sekalian. 😀
Macam2 corak bunga dan warna yg menarik tau. .Boleh dipakai time santai2, ke pejabat, kenduri & sebagainya .Semua boleh . .:)


SARA KATE (FULLY INSTANT).
SARA KATE merupakan New Collection by SaraAmani yang sangat mudah dan cepat untuk digayakan. Si pemakai boleh menggayakan nya
dengan hanya 30 saat sahaja. Sangat sesuai untuk dipakai ke pejabat atau majlis rasmi. SARA KATE mempunyai 4 pilihan colour yang
membolehkan si pemakai mix and match dengan pelbagai jenis baju. Kekuatan SARA KATE adalah terletak pada batuan yang exclusive yang menampakkan si pemakai lebih elegant dan glamour

No comments:

Post a Comment

NOW GRAB YOUR PASSION !!!

PURCHASE NOW  !! DON'T WAIT AND SEE IT'S SALE TIME LIMITED EDITION FOR BROOCH