Thursday, 16 March 2017

NOW GRAB YOUR PASSION !!!







PURCHASE NOW  !!

DON'T WAIT AND SEE

IT'S SALE TIME

LIMITED EDITION FOR BROOCH

BROOCH NOW AVAILABLE BY SARAAMANI

SARAAMANI LOVERS 

BROOCH FOR LOVERS
HIJABESTER COLLECTIONS telah mengeluarkan produk terbaru iaitu BROOCH by SARAAMANI. Terdapat pelbagai jenis saiz, corak dan warna untuk dimiliki.
BROOCH tersebut. BROOCH yang dikeluarkan boleh  mix and match dengan pelbagai tudung. Kepada penggemar
BROOCH, anda boleh menggayakannya dengan penuh yakin dan bergaya. Setiap BROOCH yang dikeluarkan adalah berbeza harga
mengikut rekaan dan saiz.

DIAMOND LIGHT


GOLDEN BEAUTY



ELEGANT NIGHT



LOVE IN ROSES


UNIQUE LES'


SHOP NOW!! 



ABOUT OUR MATERIALS

Rekaan hijab  terkini by SaraAmani tersangatlah lawa,ikut trend terkini dan semudah sarung sahaja.







Untuk Polos Sara Printed ni,  just sarung sahaja. Senang kan?
Semestinya fabrik yang digunakan “iron-less”, dan material pula daripada korean moss crepe. Tudung ni WAJIB dimiliki kepada penggemar HIJABESTER
Sekiranya ada tetamu datang ke rumah ketuk pintu, just capai dan sarung sahaja dah siap, 5 saat pun tak  sampai..hihihi



Sara Camelia Printed (2 Loops) ni senang je nak pakai sebab ianya adalah 2 loops.
Material yg digunakan ialah 100% chiffon.
Kalau sebut Camelia semestinya SaraAmani lovers semua tau tentang specialnya tudung ini, jatuhan bunga di sebelah kanan of course
menyerlahkan lagi kejelitaan SaraAmani Lovers sekalian. 😀
Macam2 corak bunga dan warna yg menarik tau. .Boleh dipakai time santai2, ke pejabat, kenduri & sebagainya .Semua boleh . .:)


SARA KATE (FULLY INSTANT).
SARA KATE merupakan New Collection by SaraAmani yang sangat mudah dan cepat untuk digayakan. Si pemakai boleh menggayakan nya
dengan hanya 30 saat sahaja. Sangat sesuai untuk dipakai ke pejabat atau majlis rasmi. SARA KATE mempunyai 4 pilihan colour yang
membolehkan si pemakai mix and match dengan pelbagai jenis baju. Kekuatan SARA KATE adalah terletak pada batuan yang exclusive yang menampakkan si pemakai lebih elegant dan glamour

PROMOSI UNTUK PEMINAT HIJABESTER !!

HANYA KEPADA 10 PELANGGAN PERTAMA SAHAJA !!
UNTUK MEMILIKI HIJAB KELUARAN TERBARU KAMI

HARGA ASAL RM90.00

NOW ONLY RM 72.00 !!
Polos Sara Printed
Sara Kate 
Sara Camelia Printed

KOLEKSI HIJAB TERBARU EDISI MARCH 2017


POLOS SARA PRINTED
fully instant

SARA CAMELIA PRINTED




SARA KATE


POLOS SARA PRINTED

NOW GRAB YOUR PASSION !!!

PURCHASE NOW  !! DON'T WAIT AND SEE IT'S SALE TIME LIMITED EDITION FOR BROOCH